Nice place, very green area, three big swimming pools and one dedicated for kids and what was the best, only few people there (no more than 30 pax there). Good for the hot day when you are looking for relax:-), entrance – 500 lek per person for the whole day stay which is great. Good food and drinks available. We enjoy very much the lazy day in swimming pool in Tirana.

Kompleksi Aquadrom Tirana I vendosur ne nje nga zonat me te bukura, dhe me te frekuentuara ne perendim te Tiranes, prane Liqenit Artificial, i rrethuar nga nje gjelberim kodrinor gjendet jo me larg se 2 km nga qendra e metropolit. Ne nje hapesire te gjelbert prej 40.000m2 gjenden te ndertuara ne harmoni me natyren 6 pishina, 4 restorante, 3 bare, 5 fusha futbolli, lojra per femije, dhe se fundmi nje Irish Pub & Restaurant, me I riu ne kryeqytet.

Адрес: Rruga Anton Ashta, Tirana, Albania
Telephone: +355 4 246 5512
Email: aquadromtirana@hotmail.com
Web: www.aquadrom.al
Facebook: Aquadrom